Realizacja: Nowoczesna firma specjalizującą się w produkcji mięsa, wędlin oraz przetworów mięsnych

posadzka żywiczna Eradur Kompakt

Lokalizacja: Rydzyna

Zastosowany system: Eradur Kompakt

Powierzchnia: 3200m2

 

Zalety systemu Eradur Kompakt  w przemyśle spożywczym:

  • Wysoka wytrzymałość mechaniczna  – przenoszenie obciążeń dynamicznych związanych z ruchem wózków oraz statycznych pochodzących od ustawionych przedmiotów
  • Wysoki stopień antypoślizgowości – zastosowanie w pomieszczeniach  mokrych – bezpieczeństwo 
  •  Wodoszczelność  –  ochrona powierzchni przed  zawilgoceniem
  • Duża gama kolorystyczna  – wizualne oddzielanie stref  produkcyjno-magazynowych  , produkcyjno-transportowych  itp. 

Cechy systemu Eradur Kompakt:Eradur Kompakt

    • Posadzka epoksydowo kwarcowa
    • Wielobarwna –mix kolorowych piasków
    • Grubość 2-4mm
    • Nie zawiera rozpuszczalników
    • Nienasiąkliwa
    • Twardość ≥ 100 Mpa
    • Wytrzymałość na ściskanie ≥ 80Mpa

Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, 'ga_tc_action_wp_footer' was given in /wp-includes/plugin.php on line 525